VLOTTE TANTES LIMBURG

Vlotte Tantes breidt uit en wel in Limburg! Yvonne Gijbels start als partner in deze prachtige regio. Wij zijn trots dat Yvonne met haar ervaring en enthousiasme deel gaat uitmaken van de Vlotte Tantes coöperatie. Eindelijk kan ondernemend Limburg ook genieten van onze Vlotte Tantes! Ben jij een ondersteunende Office Professional en op zoek naar een nieuwe baan of zoek jij juist versterking op kantoor? Neem vooral contact op met Yvonne want zij doet niets liever dan de juiste match maken. yvonne@vlottetantes.nl

NIEUW JAAR, NIEUWE PARTNERS

Goed nieuws! Per 1 januari is Vlotte Tantes 2 partners rijker! Mabel Baumgarten zal Vlotte Tantes in Meppel en omgeving neerzetten en Cassandra Tas zal dat in Den Bosch en omgeving doen. Met deze kanjers wordt het ook voor ondernemers in deze regio’s mogelijk om die leuke Vlotte Tante – onmisbaar voor elk bedrijf – aan boord te krijgen!

Vlotte Tantes ‘grossiert’ in de beste Office Managers, Secretaresses, PA’s, Management Assistentes, Administratief Medewerkers etc. Bel of mail vooral met Mabel of Cassandra als je een leuke ondersteunende baan zoekt of die ene topper nodig hebt! mabel@vlottetantes.nl

VLOTTE TANTES AMERSFOORT

Goed nieuws voor ondernemers en ondersteunende toppers in Amersfoort e.o.! Vanaf vandaag is Vlotte Tantes ook hier actief. Of je nu een Office Manager, Secretaresse, PA, Administratief Medewerker, HR medewerker of anderszins ondersteuning zoekt, met partner Amber als ervaren matchmaker hoef je als ondernemer nooit meer zonder Vlotte Tante te zitten.

Dus, ben je een echte office hero en op zoek naar een nieuwe werkplek, of juist op zoek naar die ene regelneef (m/v) dan hoef je alleen maar contact op te nemen met Amber; amber@vlottetantes.nl of via 033 30 20 100.

Eindhoven DE VLOTSTE!

Vanaf 1 oktober is Eindhoven officieel niet alleen meer ‘de gekste’, maar ook de vlotste! Onze Eindhovense partner Liza gaat vanaf nu veel ondernemers van onder de rivieren blij maken met hun eigen Vlotte Tante. Ben jij die ondernemer die op zoek is naar de beste Brabantse office heroes, dan word je nu uit de brand geholpen door gewoon even contact op te nemen met Liza op 06 8398 7008 of via liza@vlottetantes.nl.

Oh ja, voor alle Secretaresses, PA’s, Office Managers en assistentes in de regio: hou Liza in de gaten, want binnenkort bezorgt zij jou wellicht je nieuwe droombaan.

 

VLOTTE TANTES IN OOST-NEDERLAND!

Nieuw(s) in Oost-Nederland!!

Per 1 april is Vlotte Tantes een enthousiaste en zeer ervaren partner rijker! En wel in Oost-Nederland! Pauline Olde Scholtenhuis zal vanuit Oldenzaal de regio’s Twente, Stedendriehoek en de Veluwe bedienen.

Office Managers, Personal Assistants, Management Assistentes, Secretaresses, Receptionistes, Administratief Medewerkers, Customer Service Medewerkers of Sales Support Medewerkers… wij noemen haar de Vlotte Tante. Maar hoe je haar (of hem) ook noemt, een Vlotte Tante is onmisbaar op elk kantoor! Dus ben jij een Vlotte Tante of zoek je een Vlotte Tante? Pauline komt graag met je in contact!

Mail haar vooral; pauline@vlottetantes.nl

SHE’S BACK!

Leuk toch, zo’n tevreden Directeur!

Vlotte Tante Myra zit helemaal op haar plek bij onze klant Cromwell Property Group.
Vol enthousiasme verving zij tijdelijk de HR & Office Manager tijdens haar zwangerschapsverlof. Myra heeft het ontzettend getroffen met haar leuke collega’s en die collega’s zijn ook erg blij met haar! Inmiddels is zij in vaste dienst bij Cromwell.

 Wil je ook zo’n topper? Bel ons!

HIGH FIVE!

Wat een topteam, die Judith en Ilona!

Allebei pas net begonnen bij het mooie Zaanse bedrijf ‘DecoLegno’; leverancier van decoratief plaatmateriaal.
Met hun enthousiasme en gezelligheid zijn ze een echte aanwinst voor het bedrijf!
Als Commercieel Binnendienst Medewerkers vullen deze twee toppers elkaar perfect aan en zorgen ze ervoor dat klanten van DecoLegno ook klanten blijven.

Klinkt goed toch, zo’n Vlotte Tantes team!

 

AANPAKKER SANDRA

Weer zo’n fijne match!

Sandra is via Vlotte Tantes als Secretaresse bij Oomen & Sweep Advocaten in Haarlem terechtgekomen.

Na een uitzendperiode waarin Sandra veel van zichzelf heeft kunnen laten zien en de ruimte kreeg om wegwijs te worden in de wereld van de advocatuur, is zij onlangs vast in dienst aangenomen. Heel fijn want Sandra voelt zich enorm thuis bij haar werkgever. Als Secretaresse is Sandra een echte duizendpoot die de partners en advocaten bij Oomen & Sweep pro-actief ondersteunt.

Wil je ook je eigen aanpakker? Bel ons!

SLIMME TANTE

Dit is Amanda.

Amanda is Office Manager bij advocatenkantoor The Legal Company in Amstelveen. Tot grote vreugde heeft Amanda haar droomjob via Vlotte Tantes gevonden; een veelzijdige, ondersteunende rol binnen de juridische dienstverlening. Handig, want dan komt haar studie ook nog tot z’n recht. Als rechterhand van directeur Hella maakt zij echt het verschil.

Leuk om deze fijne mensen blij met elkaar te maken!

Ook op zoek naar zo’n slimme ondersteuner? Laat het ons vooral weten!

VLOTTE TANTES BREIDT UIT!

Het wordt steeds leuker in Alkmaar en omstreken! Vanaf 1 maart maakt onze nieuwe Vlotte Tantes partner bedrijven in Noord-Holland-Noord en Kennemerland gelukkig met de beste Office Managers, Secretaresses, Management Assistants en andere office ondersteunende kanjers!

Ben jij die Vlotte Tante die toe is aan een nieuwe uitdaging, schrijf je dan vooral in. En heb jij als ondernemer juist behoefte aan die vlotte regelaar bij jou op kantoor?
Bel Esther! 06-51732370

ON THE MOVE!

Onze fijne klant StudyTube gaat als een speer!
Ze zijn net verhuisd naar een nieuw pand in ‘booming’ Amsterdam-West.

Het pand staat nog voor een groot deel in het puin, maar met de enthousiaste, vrolijke Renee als echte alleskunner is deze klus zo geklaard. Deze Vlotte Tante helpt namelijk gewoon mee met verhuizen, net als Operationeel Directeur Sebastiaan overigens. Hoe leuk is dat?!

Ondertussen zorgt Renee als Office Manager dat het haar collega’s verder aan niks ontbreekt en oh ja, het komt ook vast goed met de organisatie van het jaarlijkse pingpong-toernooi! Renee is onwijs blij met haar nieuwe job!

 Dat wil toch iedereen? Zo’n Vlotte Tante!

HIJ BLIJ, ZIJ BLIJ!

Dit zijn Jan en Annemarie.

Jan heeft zich vorig jaar ingeschreven bij Vlotte Tantes, alleen op dat moment konden we Jan niet blij maken met een leuke job. Jan vond zelf zijn geluk als Office Manager bij Family Supporters. Toen Jan versterking nodig had bij Family Supporters, riep hij wederom de hulp in van Vlotte Tantes. ‘OK Jan, deze tweede kans om jou alsnog gelukkig te maken, laten we uiteraard niet lopen; alle registers trekken we open!’ En daar was onze Vlotte Tante Annemarie.

Jan (zichtbaar) blij, Annemarie blij, Family Supporters blij…….en oh ja, Vlotte Tantes stiekem een beetje trots

ALLESKUNNENDE OFFICE HERO!

Fijn! Zo’n alleskunnende Vlotte Tante waarmee management en collega’s bij Agendia
kunnen lezen en schrijven!

Telefoontjes, bezoek, het runnen van de hele office, financiële administratie, HR-ondersteuning, management support… niks is haar te gek.

Je bent een Office Hero, Melanie! Wij gunnen iedereen zo’n leuke Vlotte Tante!

HET ‘MYRAKEL’

Hoe doet ze het toch!?

De makelaarswereld is een snelle wereld. Maar onze Vlotte Tante Myra draait haar hand hier niet voor om.

Ze vervangt tijdelijk een vaste medewerkster van onze klant P van den Bosch makelaars en doet dat vol overgave. Administraties bijhouden, klanten te woord staan, contracten opmaken, en ook nog de makelaars achter hun broek aanzitten; Myra doet het allemaal.

Ze gaan je straks heel erg missen Myra.
Maar gelukkig ga je weer een andere klant van Vlotte Tantes blij maken!

LISETTE GEEFT GAS!

René is eigenaar van koeriersbedrijf ‘De Koerier’. De business gaat goed, heel erg goed zelfs.

Maar door alle aandacht aan zijn klanten te besteden liep de administratie bij De Koerier wat achter; en dan met name de debiteurenadministratie.

René schakelde Vlotte Tante Lisette in. Met haar tomeloze inzet, vasthoudendheid en klantvriendelijkheid heeft Lisette ervoor gezorgd dat binnen 3 maanden alle gerealiseerde omzet, ook daadwerkelijk op de rekening van De Koerier stond.

En daarom heeft René direct zijn wagenpark uit kunnen breiden om nog meer klanten op tijd van hun waardevolle vracht te kunnen voorzien.

Wil jij ook weer kunnen investeren in je bedrijf? Bel Vlotte Tantes!

KONINGIN VAN DE CIJFERS!

Hier is Mariëtte, dol op cijfers! Ze leest cijfers, droomt cijfers… ze is cijfers! Mede dankzij haar is de boekhouding bij Vercom International helemaal up to date en behoren achterstallige betalingen tot het verleden. Hoewel ze maar moeilijk los komt van al die cijfers neemt ze natuurlijk met net zoveel enthousiasme de telefoon aan, ontvangt ze bezoek en zorgt ze dat manager René aan koffie geen gebrek heeft. Zo houdt hij het ook vol met al die cijfertjes.

Iedere organisatie z’n eigen financiële Vlotte Tante, dat is ons streven.

Vercom heeft er gelukkig al één. Jij ook al?

TOPPER LISANNE

Dit is Lisanne!

Vrolijk, positief, een echte aanpakker… een Vlotte Tante zoals een Vlotte Tante bedoeld is!

Haar collega’s bij Crossmex dragen haar op handen want Lisanne zorgt dat zij zich alleen maar druk hoeven te maken om hun eigen werk. De rest regelt zij, lachend!

Tijd voor een Topper in jouw team? Bel ons!

THANK GOD FOR NATHALIE

Jacob leidt een super succesvol full service salesbureau. Een jaar geleden had Jacob veel stress. Door de toenemende hoeveelheid werk zag Jacob door de bomen het bos niet meer. Jacob zat met z’n handen in het haar. Toen besloot Jacob contact op te nemen met Vlotte Tantes.

Nathalie is een prototype vlotte tante. Sinds een jaar is zij de rechterhand van Jacob. Nathalie ontvangt klanten, notuleert bij vergaderingen, zorgt voor een goede lunch op kantoor,  stelt contracten op, regelt vliegtickets en ondersteunt de marketing afdeling. En als Nathalie dan nog tijd over heeft, haalt ze ook nog een nieuwe klant binnen voor Jacob.

Wil je ook je eigen Nathalie, bel ons.

De kracht van een coöperatie

Het zijn gekke tijden. Onze social media worden beheerst door maar één onderwerp: het coronavirus. Zowel zakelijk als privé wordt er van alles gepost. Statistieken, grafieken, staafdiagrammen, voorspellingen en percentages vliegen je om de oren. Maar tussen al deze wirwar van data merk ik vooral ook veel uitingen van ondersteuning, elkaar helpen, creativiteit en samenwerking.

Lees verder

Getting your sh*t done. Zo doe je dat!

Productiviteit is een belangrijk aandachtspunt binnen elke functie. Maar bij de rol van Office Manager nog meer. De Office Manager is namelijk de vraagbaak van het kantoor; de Eerste Hulp Bij Office problemen! ‘Mijn WIFI is wel erg traag vandaag’ ‘De koffie is op, kan er nieuwe besteld worden?’ ‘Mijn vlucht moet geannuleerd worden’ ‘Mijn … Vervolgd

Lees verder
De frisse wind in office Nederland
6 tips om je eerste office assistant aan te nemen

Je eerste Office Assistent aannemen? 6 tips!

Veel organisaties groeien op dit moment weer hard. Hierdoor loopt het bordje van de manager vaak over. Het aannemen van een Office Assistent biedt dan de juiste uitkomst. Sommige organisaties of business units zijn inmiddels bedreven in het werven van de juiste Office Assistent. Echter ook zij zijn door schade en schande wijs geworden. Maar … Vervolgd

Lees verder
Zo werken wij bij Vlotte Tantes

hoe-vlot-wil-je-ze-hebben

Hoe vlot wil je ze hebben

office-manager-binnen-een-week

Office manager binnen een week

nathalie

Nathalie

Samenwerken in een coöperatie

Samenwerken in een coöperatie

partner-worden-bij-vlotte-tantes

Partner worden bij Vlotte Tantes