Vlotte Tantes
Nicolette Vlotte Tantes t Gooi

Nicolette Pouw:
“Bij mij is the sky the limit”

Vlotte Tante Nicolette Pouw (regio ’t Gooi en omstreken)

 Deze enthousiaste, zelfstandige, sportieve ‘matchmaker’ heeft als fashion ondernemer al aardig wat ervaring. Jarenlang verkocht ze beach wear in het buitenland. Het contact met mensen, die verbinding, luisteren naar wat hun beweegt, wie ze zijn… dat vindt Nicolette superleuk. Toen ze weer terug was in Nederland is ze begonnen als matchmaker in de liefde. Dus dát matchen zit bij haar wel goed.

Bijna 2 jaar geleden werd Nicolette associate partner bij Vlotte Tantes. Er was tijdens het eerste gesprek direct een klik. Ze kwam voor een vacature, maar ging de deur uit als associate. Wat trok haar zo aan? Nicolette: “Hun manier van communiceren, de gelijkwaardigheid en ik vind het concept van een coöperatie supermooi: je bent zelf verantwoordelijk, maar werkt ook veel samen.” Ze kan haar commerciële en matching skills en creativiteit helemaal kwijt in deze baan. (meer…)

MIREILLE DIKS:“Het lijkt soms een mission impossible, maar als het lukt, geeft me dat zoveel energie en motivatie”

Met heel wat ervaring in de pocket als reisagent in het buitenland tot aan teamleider van een secretariaat, gooide ze begin vorig jaar het roer om. Ze werd ondernemer! Want heel toevallig, of misschien ook niet, viel haar oog een tijdje daarvoor op een oproep van Vlotte Tantes. Ze zochten partners. Ook in de regio Utrecht. En dát paste perfect, want 6 jaar geleden verruilden zij en haar man het oosten van het land voor het pittoreske Vleuten.

Nu, ruim een jaar later, is het nog steeds een interessante ontdekkingsreis. Zo zegt Mireille: “Deze wereld is nieuw voor mij. Elke dag leer ik weer.” Dat ze haar eigen ‘toko’ heeft en het op haar eigen manier kan doen, maakt het extra leuk. (meer…)

VLOTTE TANTES
ZUID-HOLLAND BREIDT UIT

Met de komst van Debby Uitenbroek als Associate Partner wordt het nog leuker voor organisaties op zoek naar versterking op kantoor en voor die ras-ondersteuners in Zuid-Holland!

Heb je een mooie vacature en ben je op zoek naar die echte vlotte tante? Of juist op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging als Office Manager, (Directie-) Secretaresse, PA of een andere ondersteunde rol? Bel of mail Debby vooral!

06 41500550debby@vlottetantes.nl

KAREN DIJKENS:“Alles valt op z’n plek; ondernemen, verbinden, zelfstandig zijn maar toch met fijne collega’s.”

Karen wist al vroeg dat ze de HR-kant op wilde. Iets ‘met mensen’ doen, dat was hét. Dus koos ze voor een HRM-opleiding. Maar omdat ze nog jong was, twijfelde ze of het wel de juiste richting was. Ze gooide het over een andere boeg en deed Schoevers. En zo was Karen zélf een aantal jaren een Vlotte Tante. Maar toeval bestaat niet, want op een gegeven moment kwam ze terecht bij een organisatie waar ze, naast haar rol als teamleider secretariaat, verantwoordelijk werd voor HR en voor het eerst kennismaakte met werving & selectie. En tja, toen voelde ze het weer. Die verbindende schakel zijn, eruit halen wat erin zit, het persoonlijk contact, dáár ging ze voor. (meer…)

LIZA DEKKER:“DIE PERFECTE MATCH, DAAR DOE IK HET VOOR!”

Nunspeetse Vlotte Tante Liza Dekker

Ren je altijd van hot naar her? Mag je hartslag wel een paar slagen naar beneden? Wil je taken overdragen? En de werkdruk bij collega’s verlagen? Zoek je iemand die je net altijd een stapje voor is? Of ben je juist op zoek naar een toffe ondersteunende baan? Trek bij Liza aan de bel. Zij regelt snel een Vlotte Tante voor je!

Liza Dekker – de Mots werkte jaren in het bedrijf van haar partner, maar het was tijd voor iets anders. De recruitmentwereld trok haar altijd al, want anderen helpen, is echt haar ding. En toen kwam er 2 jaar geleden een nieuwe uitdaging op haar pad. Ze stapte uit haar comfort zone en ging ervoor! Wat gebeurde er? Deze vrolijke, energieke dame werd partner bij Vlotte Tantes: dé place to be voor office ondersteunende kanjers. (meer…)

Yvonne Lokhoff:
“Het vertrouwen krijgen om een match te maken geeft een geweldige drive”

Vlotte Tante Yvonne Lokhoff

Deze vrolijke, kleurrijke dame is een ondernemer in hart en nieren. Zo zette ze ooit haar eigen schoonmaakbedrijf op en toen ze dat met succes verkocht, startte ze vervolgens een uitzendbureau. Yvonne heeft daarom al aardig wat voetstappen gezet in de recruitmentwereld. Ze noemt zichzelf een ‘autodidact’ die het vooral van ‘learning on the job’ heeft geleerd. In 2021 kwam ze in contact met Vlotte Tantes. In eerste instantie voor een vacature die ze had gezien, maar medeoprichter Daniëlle zag een heel andere potentie in haar en het gesprek kreeg een totaal andere wending. Yvonne werd partner! Het begin was weer even spannend, want ze was al een tijdje uit de branche, maar het enthousiaste vuurtje brandde nog steeds. (meer…)

MABEL BAUMGARTEN: “Ik ben meer dan een matchmaker en geloof in de kracht van verbinding.”

Ze begon ooit als vakantiekracht bij een uitzendbureau, maar ging niet meer weg. Tenminste… de eerste 20 jaar niet. Het was een perfecte, eerste leerschool, waar ze startte als intercedent. Een veelzijdige rol waarin ze voor grote evenementen zoals de TT in Assen het personeel regelde en de mogelijkheid kreeg om bij verschillende bedrijven en branches in de keuken te kijken. Mabel doet er alles aan om de juiste match te vinden. Ze schakelt snel, denkt in oplossingen, vraagt door en kijkt naar wat een organisatie écht nodig heeft. Hebben ze een managementassistent nodig? Dan duikt ze er inhoudelijk in. Want met zo’n functie kun je nog alle kanten op. Wat voor type zoeken zij echt? Wie werken met haar samen? Welke functies hebben zij? En wat voor kwaliteiten horen dan bij zo’n managementassistent(e)? (meer…)

Pauline Olde Scholtenhuis:
“Het draait om mensen en oprechte interesse. Juist dat past bij mij”

De allereerste partner bij Vlotte Tantes, dat is Pauline! Geboren en getogen in Oldenzaal bestiert zij een groot werkgebied: Twente, Achterhoek, Deventer en af en toe pakt ze vragen op uit andere provincies.

Pauline is een echte doener en werkte meer dan 20 jaar in verschillende functies bij Timing Uitzendteam. Het recruitment-jasje zit haar als gegoten, maar op een gegeven moment begon het kriebelen. Blijf ik in loondienst? Ze besloot om te stoppen en zich te oriënteren op het ondernemerschap. Toeval bestaat niet, want een oproep van Vlotte Tantes dat ze partners zochten trok haar aandacht. De toon, het logo, de naam spraken haar aan. Direct dacht ze: dat is leuk! (meer…)

DANIELLE SLUIJTER: “We hebben zo’n leuke groep partners. Daar ben ik best een beetje trots op.’

Haar carrière startte bij een bekende krant waar ze eerst afstudeerde en vervolgens bleef hangen. Er volgden verschillende functies. Ze dook in de wereld van advertentiemarketing, lezersmarketing en ging als marketingmanager aan de slag bij diverse tijdschriften en vervolgens bij Sky Radio. Een superleuke tijd. Doordat ze zelf steeds ‘ontzorgd’ werd, realiseerde ze zich wat voor cruciale rol office professionals in een organisatie hebben. Dat heeft toch elke afdeling, team, manager, leider nodig? (meer…)

ROCCO SPLINTER: ‘IEDEREEN KAN ZIJN/HAAR ONDERNEMERSCHAP KWIJT IN DIT CONCEPT’

Rocco is vanaf het eerste uur bij Vlotte Tantes betrokken. Sterker nog, hij is samen met Daniëlle Sluijter één van de oprichters. Het ondernemerschap zit in zijn bloed, want jaren daarvoor richtte hij al een werving- en selectiebureau op. Toen hij regelmatig in het werkveld hoorde dat iemand een aanpakker, ‘gewoon’ een vlot iemand, nodig had, was de naam voor een nieuw bedrijf snel geboren: Vlotte Tantes. Gespecialiseerd in het bemiddelen van officesupport helden. (meer…)

VLOTTE TANTES NIJMEGEN/ARNHEM

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze getalenteerde recruitment partner, Shirley van der Bilt, haar expertise naar de regio Nijmegen/Arnhem zal brengen! Shirley heeft een uitstekende staat van dienst opgebouwd in het vinden van de perfecte match tussen werkgevers en kandidaten, en we zijn opgetogen dat ze zich bij ons team voegt om bedrijven in deze bloeiende regio te ondersteunen.

Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale arbeidsmarkt, zal Shirley nauw samenwerken met bedrijven in Nijmegen, Arnhem en omgeving om de juiste talenten te werven en te behouden. Haar persoonlijke aanpak en toewijding aan kwaliteit maken haar de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar groei en succes.

Ook op zoek naar een nieuwe functie of heb je juist die te gekke vacature? Bel Shirley 06 25020636 / shirley@vlottetantes.nl

TEAM VLOTTE TANTES
AMSTERDAM BREIDT UIT

Met de komst van Eshter Boekestein is de positie van Vlotte Tantes in en rond Amsterdam verder verstevigd! Of je nu op zoek bent naar topkandidaten voor vacatures of ben je zelf op zoek naar die leuke volgende stap, Esther staat klaar om jouw organisatie of jou persoonlijk te ondersteunen. We heten haar van harte welkom en kijken ernaar uit om samen te werken in de regio Amsterdam. Neem vandaag nog contact met Esther op om met haar in gesprek te gaan en de toekomst van jou zelf of jouw team te verzekeren!

Bel Esther: 06 46888173 of mail: esther@vlottetantes.nl

VLOTTE TANTES GOOI- EN VECHTSTREEK

Super trots zijn wij met Nicolette Pouw aan boord voor de regio Gooi- en Vechtstreek! Geografisch gezien stond deze regio hoog op ons lijstje om te bewerken aangezien de omliggende regio’s al goed bediend worden.

Nicolette zal zich als ultieme matchmaker gaan inzetten voor de bemiddeling van office ondersteunende toppers. Dus heb jij in jouw organisatie plek voor een aanpakker, doener of zonnetje op kantoor? Laat het Nicolette vooral weten! En voor al die leuke Vlotte Tantes out there… bij Nicolette moet je zijn voor je nieuwe job!

06 83809150nicolette@vlottetantes.nl

VLOTTE TANTES
AMERSFOORT

We gaan hard! Super blij dat ook Karen Dijkens zich heeft aangesloten bij Vlotte Tantes! Deze die-hard recruitment professional gaat ervoor zorgen dat elk bedrijf in Amersfoort en omstreken voorzien wordt van een Vlotte Tante. Mooie missie, Karen!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je als ondernemer op zoek naar die ene topper voor op kantoor? Bel of mail Karen! karen@vlottetantes.nl / 06 535577364

VLOTTE TANTES UTRECHT

Met de komst van Mireille Diks als partner binnen de coöperatie is Vlotte Tantes Utrecht een feit! Een prachtige regio die voorzien gaat worden van de leukste Office Heroes. Dus ben jij toe aan een volgende stap in je carrière als Office Manager, PA, Secretaresse of als andere office ondersteuner? Mireille helpt je graag aan een te gekke uitdaging in jouw regio. En voor al die leuke ondernemers in en rond Utrecht…. Bij Mireille moet je zijn voor die leuke aanpakkers, doeners en zonnetjes op kantoor.
Mail of bel haar vooral! mireille@vlottetantes.nl, 06-13498897

Cindy voor Ambius

MISSIE
GESLAAGD!

Slimme EN Vlotte Tante Cindy de Jonge is begin deze maand begonnen als Manager Customer Experience bij het prachtige bedrijf Ambius in Duiven. Het was geweldig om de werving & selectie voor deze supergave vacature te mogen doen.

Fijn om Cindy te hebben geholpen aan deze mooie en interessante baan en blij dat wij Ambius hebben kunnen helpen aan deze geweldige Vlotte Tante! Missie geslaagd!

Cindy, heel veel plezier en succes met je nieuwe baan.

Ook op zoek naar zo’n Vlotte Tante? Laat het ons gerust weten!

 

Donderdagochtend, 9:15 uur: pling! Nieuw e-mailbericht, afzender: ‘The Male Assistants’. Bij het screenen van de e-mail breekt het klamme zweet me al uit. De eerste zinnen die ik las waren: ‘Wij willen iedereen laten weten dat dit beroep ook door mannen kan worden uitgeoefend’, en ‘Het oubollige idee dat dit een vrouwenberoep is’. Of we binnenkort ook een online meeting kunnen plannen!? “Oh mijn god, we zijn aan de beurt” dacht ik.

We zijn gesnapt..

Vlotte Tantes, het was allemaal zo leuk. De reacties waren zo positief en de business draait uitstekend, maar we zijn gesnapt! Gesnapt door The Male Assistants. Een groep mannelijke strijders die ons met het fanatisme van de ‘Dwaze Moeders’ gaat opjagen en ze laten niet meer los. Hoezo Vlotte Tantes? Waar zijn de Vlotte Ooms? (meer…)

VLOTTE TANTES
NOORD-HOLLAND-NOORD

YES! Vlotte Tantes is weer een partner rijker. En wat voor een! Het is een feestje om haar aan boord te hebben! Yvonne gaat vanuit de Beemster voor ondernemers in Noord-Holland-Noord het verschil maken door hen te helpen aan de beste office professionals! Met een bak aan ervaring weet Yvonne feilloos de juiste match te maken. Kan jij de hulp van Yvonne goed gebruiken? Bel of mail haar gerust! yvonne@vlottetantes.nl / 0299 749 002

VLOTTE TANTES
DE VELUWE

Hè gezellig, koeien. Maar om nu te denken dat De Veluwe alleen bestaat uit weiland en koeien gaat wat te ver. Nee hoor, De Veluwe heeft namelijk ook veel Vlotte Tantes. Daarnaast telt deze regio ook veel ondernemers die op zoek zijn naar een Vlotte Tante. En die moeten bij elkaar gebracht worden. En dat is nu precies waar onze partner Liza zich mee bezig gaat houden. Dus ben jij die Vlotte Tante die op zoek is naar een leuke nieuwe job, schrijf je dan snel in via onze website. En ben jij die ondernemer die op zoek is naar de juiste Vlotte Tante voor jouw bedrijf, pak dan snel de telefoon en geef Liza een belletje: 0341-746 000. Mailen kan natuurlijk ook: liza@vlottetantes.nl.

VLOTTE TANTES
DEN HAAG EN ROTTERDAM

Vlotte Tantes goes Den Haag en Rotterdam! Vanaf 1 januari zorgen wij ervoor dat iedere ondernemer in deze twee regio’s voorzien wordt van aanpakkers, doeners en zonnetjes op kantoor.
Ben jij die Haagse ondernemer, of die office professional uit die ‘mauie stad achtâh de dùine’, neem dan contact op met Danielle Sluijter (danielle@vlottetantes.nl) of schrijf je in via onze website.
Ben jij meer van ‘geen woorden maar daden’ en ben je op zoek naar een echte ‘geen lullen maar poetsen office professional’, of ben jij juist die professional, neem dan contact op met Rocco Splinter (rocco@vlottetantes.nl) of schrijf je in via de site.

Solliciteren? Lees deze 8 CV tips

Solliciteren? Lees deze 8 cv tips!

Je bent natuurlijk één van de velen die reageert op die mooie baan. Des te belangrijker is het om een goed cv hebben! Hieronder onze top 8 sollicitatie tips waarmee jij opvalt in de grote stapel. (meer…)

NIEUW JAAR, NIEUWE PARTNERS

Goed nieuws! Per 1 januari is Vlotte Tantes 2 partners rijker! Mabel Baumgarten zal Vlotte Tantes in Meppel en omgeving neerzetten en Cassandra Tas zal dat in Den Bosch en omgeving doen. Met deze kanjers wordt het ook voor ondernemers in deze regio’s mogelijk om die leuke Vlotte Tante – onmisbaar voor elk bedrijf – aan boord te krijgen!

Vlotte Tantes ‘grossiert’ in de beste Office Managers, Secretaresses, PA’s, Management Assistentes, Administratief Medewerkers etc. Bel of mail vooral met Mabel of Cassandra als je een leuke ondersteunende baan zoekt of die ene topper nodig hebt! mabel@vlottetantes.nl

VLOTTE TANTES AMERSFOORT

Goed nieuws voor ondernemers en ondersteunende toppers in Amersfoort e.o.! Vanaf vandaag is Vlotte Tantes ook hier actief. Of je nu een Office Manager, Secretaresse, PA, Administratief Medewerker, HR medewerker of anderszins ondersteuning zoekt, met partner Amber als ervaren matchmaker hoef je als ondernemer nooit meer zonder Vlotte Tante te zitten.

Dus, ben je een echte office hero en op zoek naar een nieuwe werkplek, of juist op zoek naar die ene regelneef (m/v) dan hoef je alleen maar contact op te nemen met Amber; amber@vlottetantes.nl of via 033 30 20 100.

VLOTTE TANTES IN OOST-NEDERLAND!

Nieuw(s) in Oost-Nederland!!

Per 1 april is Vlotte Tantes een enthousiaste en zeer ervaren partner rijker! En wel in Oost-Nederland! Pauline Olde Scholtenhuis zal vanuit Oldenzaal de regio’s Twente, Stedendriehoek en de Veluwe bedienen.

Office Managers, Personal Assistants, Management Assistentes, Secretaresses, Receptionistes, Administratief Medewerkers, Customer Service Medewerkers of Sales Support Medewerkers… wij noemen haar de Vlotte Tante. Maar hoe je haar (of hem) ook noemt, een Vlotte Tante is onmisbaar op elk kantoor! Dus ben jij een Vlotte Tante of zoek je een Vlotte Tante? Pauline komt graag met je in contact!

Mail haar vooral; pauline@vlottetantes.nl

SHE’S BACK!

Leuk toch, zo’n tevreden Directeur!

Vlotte Tante Myra zit helemaal op haar plek bij onze klant Cromwell Property Group.
Vol enthousiasme verving zij tijdelijk de HR & Office Manager tijdens haar zwangerschapsverlof. Myra heeft het ontzettend getroffen met haar leuke collega’s en die collega’s zijn ook erg blij met haar! Inmiddels is zij in vaste dienst bij Cromwell.

 Wil je ook zo’n topper? Bel ons!

HIGH FIVE!

Wat een topteam, die Judith en Ilona!

Allebei pas net begonnen bij het mooie Zaanse bedrijf ‘DecoLegno’; leverancier van decoratief plaatmateriaal.
Met hun enthousiasme en gezelligheid zijn ze een echte aanwinst voor het bedrijf!
Als Commercieel Binnendienst Medewerkers vullen deze twee toppers elkaar perfect aan en zorgen ze ervoor dat klanten van DecoLegno ook klanten blijven.

Klinkt goed toch, zo’n Vlotte Tantes team!

 

AANPAKKER SANDRA

Weer zo’n fijne match!

Sandra is via Vlotte Tantes als Secretaresse bij Oomen & Sweep Advocaten in Haarlem terechtgekomen.

Na een uitzendperiode waarin Sandra veel van zichzelf heeft kunnen laten zien en de ruimte kreeg om wegwijs te worden in de wereld van de advocatuur, is zij onlangs vast in dienst aangenomen. Heel fijn want Sandra voelt zich enorm thuis bij haar werkgever. Als Secretaresse is Sandra een echte duizendpoot die de partners en advocaten bij Oomen & Sweep pro-actief ondersteunt.

Wil je ook je eigen aanpakker? Bel ons!

SLIMME TANTE

Dit is Amanda.

Amanda is Office Manager bij advocatenkantoor The Legal Company in Amstelveen. Tot grote vreugde heeft Amanda haar droomjob via Vlotte Tantes gevonden; een veelzijdige, ondersteunende rol binnen de juridische dienstverlening. Handig, want dan komt haar studie ook nog tot z’n recht. Als rechterhand van directeur Hella maakt zij echt het verschil.

Leuk om deze fijne mensen blij met elkaar te maken!

Ook op zoek naar zo’n slimme ondersteuner? Laat het ons vooral weten!

ON THE MOVE!

Onze fijne klant StudyTube gaat als een speer!
Ze zijn net verhuisd naar een nieuw pand in ‘booming’ Amsterdam-West.

Het pand staat nog voor een groot deel in het puin, maar met de enthousiaste, vrolijke Renee als echte alleskunner is deze klus zo geklaard. Deze Vlotte Tante helpt namelijk gewoon mee met verhuizen, net als Operationeel Directeur Sebastiaan overigens. Hoe leuk is dat?!

Ondertussen zorgt Renee als Office Manager dat het haar collega’s verder aan niks ontbreekt en oh ja, het komt ook vast goed met de organisatie van het jaarlijkse pingpong-toernooi! Renee is onwijs blij met haar nieuwe job!

 Dat wil toch iedereen? Zo’n Vlotte Tante!

HIJ BLIJ, ZIJ BLIJ!

Dit zijn Jan en Annemarie.

Jan heeft zich vorig jaar ingeschreven bij Vlotte Tantes, alleen op dat moment konden we Jan niet blij maken met een leuke job. Jan vond zelf zijn geluk als Office Manager bij Family Supporters. Toen Jan versterking nodig had bij Family Supporters, riep hij wederom de hulp in van Vlotte Tantes. ‘OK Jan, deze tweede kans om jou alsnog gelukkig te maken, laten we uiteraard niet lopen; alle registers trekken we open!’ En daar was onze Vlotte Tante Annemarie.

Jan (zichtbaar) blij, Annemarie blij, Family Supporters blij…….en oh ja, Vlotte Tantes stiekem een beetje trots

ALLESKUNNENDE OFFICE HERO!

Fijn! Zo’n alleskunnende Vlotte Tante waarmee management en collega’s bij Agendia
kunnen lezen en schrijven!

Telefoontjes, bezoek, het runnen van de hele office, financiële administratie, HR-ondersteuning, management support… niks is haar te gek.

Je bent een Office Hero, Melanie! Wij gunnen iedereen zo’n leuke Vlotte Tante!

HET ‘MYRAKEL’

Hoe doet ze het toch!?

De makelaarswereld is een snelle wereld. Maar onze Vlotte Tante Myra draait haar hand hier niet voor om.

Ze vervangt tijdelijk een vaste medewerkster van onze klant P van den Bosch makelaars en doet dat vol overgave. Administraties bijhouden, klanten te woord staan, contracten opmaken, en ook nog de makelaars achter hun broek aanzitten; Myra doet het allemaal.

Ze gaan je straks heel erg missen Myra.
Maar gelukkig ga je weer een andere klant van Vlotte Tantes blij maken!

LISETTE GEEFT GAS!

René is eigenaar van koeriersbedrijf ‘De Koerier’. De business gaat goed, heel erg goed zelfs.

Maar door alle aandacht aan zijn klanten te besteden liep de administratie bij De Koerier wat achter; en dan met name de debiteurenadministratie.

René schakelde Vlotte Tante Lisette in. Met haar tomeloze inzet, vasthoudendheid en klantvriendelijkheid heeft Lisette ervoor gezorgd dat binnen 3 maanden alle gerealiseerde omzet, ook daadwerkelijk op de rekening van De Koerier stond.

En daarom heeft René direct zijn wagenpark uit kunnen breiden om nog meer klanten op tijd van hun waardevolle vracht te kunnen voorzien.

Wil jij ook weer kunnen investeren in je bedrijf? Bel Vlotte Tantes!

KONINGIN VAN DE CIJFERS!

Hier is Mariëtte, dol op cijfers! Ze leest cijfers, droomt cijfers… ze is cijfers! Mede dankzij haar is de boekhouding bij Vercom International helemaal up to date en behoren achterstallige betalingen tot het verleden. Hoewel ze maar moeilijk los komt van al die cijfers neemt ze natuurlijk met net zoveel enthousiasme de telefoon aan, ontvangt ze bezoek en zorgt ze dat manager René aan koffie geen gebrek heeft. Zo houdt hij het ook vol met al die cijfertjes.

Iedere organisatie z’n eigen financiële Vlotte Tante, dat is ons streven.

Vercom heeft er gelukkig al één. Jij ook al?

TOPPER LISANNE

Dit is Lisanne!

Vrolijk, positief, een echte aanpakker… een Vlotte Tante zoals een Vlotte Tante bedoeld is!

Haar collega’s bij Crossmex dragen haar op handen want Lisanne zorgt dat zij zich alleen maar druk hoeven te maken om hun eigen werk. De rest regelt zij, lachend!

Tijd voor een Topper in jouw team? Bel ons!

THANK GOD FOR NATHALIE

Jacob leidt een super succesvol full service salesbureau. Een jaar geleden had Jacob veel stress. Door de toenemende hoeveelheid werk zag Jacob door de bomen het bos niet meer. Jacob zat met z’n handen in het haar. Toen besloot Jacob contact op te nemen met Vlotte Tantes.

Nathalie is een prototype vlotte tante. Sinds een jaar is zij de rechterhand van Jacob. Nathalie ontvangt klanten, notuleert bij vergaderingen, zorgt voor een goede lunch op kantoor,  stelt contracten op, regelt vliegtickets en ondersteunt de marketing afdeling. En als Nathalie dan nog tijd over heeft, haalt ze ook nog een nieuwe klant binnen voor Jacob.

Wil je ook je eigen Nathalie, bel ons.

De kracht van een coöperatie

Het zijn gekke tijden. Onze social media worden beheerst door maar één onderwerp: het coronavirus. Zowel zakelijk als privé wordt er van alles gepost. Statistieken, grafieken, staafdiagrammen, voorspellingen en percentages vliegen je om de oren. Maar tussen al deze wirwar van data merk ik vooral ook veel uitingen van ondersteuning, elkaar helpen, creativiteit en samenwerking.

Lees verder

Getting your sh*t done. Zo doe je dat!

Productiviteit is een belangrijk aandachtspunt binnen elke functie. Maar bij de rol van Office Manager nog meer. De Office Manager is namelijk de vraagbaak van het kantoor; de Eerste Hulp Bij Office problemen! ‘Mijn WIFI is wel erg traag vandaag’ ‘De koffie is op, kan er nieuwe besteld worden?’ ‘Mijn vlucht moet geannuleerd worden’ ‘Mijn … Vervolgd

Lees verder
De frisse wind in office Nederland

ARE YOU READYYYYY?

Wij wel! Vlotte Tantes is live en hoe! Vanaf vandaag bemiddelen wij aanpakkers, doeners en zonnetjes op kantoor. Bekijk hier onze video.

Lees verder
6 tips om je eerste office assistant aan te nemen

Je eerste Office Assistent aannemen? 6 tips!

Veel organisaties groeien op dit moment weer hard. Hierdoor loopt het bordje van de manager vaak over. Het aannemen van een Office Assistent biedt dan de juiste uitkomst. Sommige organisaties of business units zijn inmiddels bedreven in het werven van de juiste Office Assistent. Echter ook zij zijn door schade en schande wijs geworden. Maar … Vervolgd

Lees verder
Zo werken wij bij Vlotte Tantes

hoe-vlot-wil-je-ze-hebben

Hoe vlot wil je ze hebben

office-manager-binnen-een-week

Office manager binnen een week

nathalie

Nathalie

Samenwerken in een coöperatie

Samenwerken in een coöperatie

partner-worden-bij-vlotte-tantes

Partner worden bij Vlotte Tantes