Vlotte Tantes

Yvonne Lokhoff:
“Het vertrouwen krijgen om een match te maken geeft een geweldige drive”

Vlotte Tante Yvonne Lokhoff

Deze vrolijke, kleurrijke dame is een ondernemer in hart en nieren. Zo zette ze ooit haar eigen schoonmaakbedrijf op en toen ze dat met succes verkocht, startte ze vervolgens een uitzendbureau. Yvonne heeft daarom al aardig wat voetstappen gezet in de recruitmentwereld. Ze noemt zichzelf een ‘autodidact’ die het vooral van ‘learning on the job’ heeft geleerd. In 2021 kwam ze in contact met Vlotte Tantes. In eerste instantie voor een vacature die ze had gezien, maar medeoprichter Daniëlle zag een heel andere potentie in haar en het gesprek kreeg een totaal andere wending. Yvonne werd partner! Het begin was weer even spannend, want ze was al een tijdje uit de branche, maar het enthousiaste vuurtje brandde nog steeds.

Ze heeft de regio Noord-Holland Noord onder haar hoede. En zoals alle partners pakt Yvonne het werk op haar eigen wijze aan. Ze zit niet stil, is proactief en werkt gráág effectief. Dat zit in haar karakter. Ze vindt het leuk om het onderste uit de kan te halen voor klanten en kandidaten. Door haar natuurlijke nieuwsgierigheid maakt ze makkelijk contact en komt ze snel tot de kern. Hierdoor ontstaan waardevolle gesprekken. Zo ziet ze soms kwaliteiten die de kandidaten zelf niet zien. Of misschien wel voor lief nemen. Afspraken met klanten? Ze gaat er met een glimlach naartoe, en wil ook van hen alles weten. Want die ontdekkingsreis om de perfecte match te vinden, dáár doet ze het voor.

“Het is mensenwerk. Het gaat altijd om de ontmoeting met de ander. Je hebt ook de juiste overtuigingskracht nodig én het vertrouwen van de klant om die match te maken. Dat geeft een geweldige drive”, vertelt Yvonne.

Ze voegt toe: als je een ondernemersspirit hebt, makkelijk contact maakt, duidelijk bent in wat je vertelt, een verkooppraatje niet uit de weg gaat én al gesnuffeld hebt aan het recruitmentvak, dan is partner worden bij Vlotte Tantes écht een aanrader.

“De naam tovert bij iedereen direct een dikke vette smile op het gezicht. Want tja, iedereen wil toch een Vlotte Tante of Vlotte Vent?”

Zo werken wij bij Vlotte Tantes

hoe-vlot-wil-je-ze-hebben

Hoe vlot wil je ze hebben

office-manager-binnen-een-week

Office manager binnen een week

nathalie

Nathalie

Samenwerken in een coöperatie

Samenwerken in een coöperatie

partner-worden-bij-vlotte-tantes

Partner worden bij Vlotte Tantes