Vlotte Tantes

Goed office personeel is onmisbaar voor ieder bedrijf. Echter, het zelf werven van uw Virtual Assistent, Office Manager, Secretaresse of PA is een zeer tijdrovende en dus ook kostbare klus, zonder enige garantie op succes. Vlotte Tantes levert snel en tegen lage kosten uw eigen ‘Office Hero’, en bespaart u daarmee veel tijd en geld.

Door gebruik te maken van een uniek screeningmodel, krijgt u alleen het kwalitatief beste officepersoneel geleverd. Tevens biedt Vlotte Tantes een ‘wenperiode’ aan waardoor u uiteindelijk geen enkel risico loopt en succes gegarandeerd is.

Waarom Vlotte Tantes?

  • Beste kandidaten
  • Scherp geprijsd
  • Snel en zorgvuldig
  • Succesgarantie

Kwaliteitsgarantie

Vlotte Tantes; we hebben ze in alle soorten en maten. Door ons grote netwerk aan zowel kandidaat- als klantzijde, krijgen wij dagelijks nieuwe aanmeldingen van kandidaten die op zoek zijn naar een leuke werkgever. En zijn dit allemaal Vlotte Tantes? Welnee, er zitten ook saaie, niet zulke vlotterds tussen. Maar die komen niet door onze selectie. De kandidaten die u bij ons vindt hebben allen een grondige screening doorstaan volgens ons SPACES model.

SPACES-model
Servicegericht
Positief
Aanpakker
Communicatief vaardig
Energiek
Stressbestendig

Uitsluitend de kandidaten die voldoen aan bovenstaande eigenschappen krijgen van ons de titel ‘Vlotte Tante’ en maken deel uit van ons zorgvuldig opgebouwde bestand. Uiteraard zorgen wij daarnaast voor een match gericht op uw specifieke wensen en eisen.

Op zoek naar een office proffesional

Meer info

Iedere aanvraag is uniek dus die behandelen we graag ook zo. Indien u gebruik wilt maken van de diensten van Vlotte Tantes is het goed om te weten welke voorwaarden hieraan gekoppeld zijn. Wij vertellen graag alles over o.a. flexibiliteit, wenperiode en scherpe tariefstelling etc.

Wij nemen binnen 24 uur vrijblijvend contact met u op. Waarom? Omdat je met ons alle, maar dan ook alle kanten op kunt en dat lichten we graag even telefonisch toe.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo werken wij bij Vlotte Tantes

hoe-vlot-wil-je-ze-hebben

Hoe vlot wil je ze hebben

office-manager-binnen-een-week

Office manager binnen een week

nathalie

Nathalie

Samenwerken in een coöperatie

Samenwerken in een coöperatie

partner-worden-bij-vlotte-tantes

Partner worden bij Vlotte Tantes