Vlotte Tantes
VT Exclusive label

Vlotte Tantes Exclusive

Vlotte Tantes Exclusive is het label van Vlotte Tantes dat zich bezighoudt met het werven en selecteren van directiesecretaresses en 'top of the bill' management assistentes. Het doel van 'Vlotte Tantes Exclusive' is om de perfecte match te creëren tussen hooggekwalificeerde directieondersteuners en soms veeleisende executives.

Je directieondersteuner werven via Vlotte Tantes Exclusive betekent:

  • Betere match door profielschets kandidaten;
  • Toegang tot groot bestand aan vakkundige directieondersteuners;
  • Duurzamere relatie door professionele begeleiding bij onboarding;
  • Landelijk netwerk met veel kennis van de regionale markt;

Kwaliteit

Bij ‘Vlotte Tantes Exclusive’ begrijpen we dat een directieondersteuner een cruciale rol speelt in het efficiënt functioneren van een organisatie. Daarom selecteren we zorgvuldig ervaren professionals die beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, organisatorische bekwaamheid en een scherp oog voor detail. Onze kandidaten worden grondig gescreend en tevens maakt het opstellen van een profielschets van de kandidaat onderdeel uit van de selectieprocedure.

De werkwijze van VT Exclusive

Betere match door assessment

Bij het selecteren van een directieondersteuner voor jouw organisatie, houden we rekening met de specifieke vereisten en de bedrijfscultuur. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en verwachtingen, zodat we je kunnen voorzien van een kandidaat die niet alleen de juiste vaardigheden bezit, maar ook naadloos past binnen het team en de bedrijfsvisie. Ter ondersteuning hiervan wordt van iedere voorgestelde kandidaat een professionele profielschets gemaakt op basis van een assessment. Dit assessment wordt afgenomen door onze business partner The Selection Lab. De speciaal op het functieprofiel afgestemde assessment geeft een goed beeld van o.a. de soft skills van de kandidaat en geeft duidelijk aan of een kandidaat goed bij jouw organisatie past. Hierdoor worden nog betere matches gemaakt.

vt-exclusive-1
vt-exclusive-2

Duurzamere matches door onboarding

Een voorwaarde voor een langdurige, duurzame relatie tussen jouw organisatie en een nieuwe medewerker is een goede onderlinge communicatie. Vooral in de beginfase van het dienstverband is dit belangrijk. Om ervoor te zorgen dat jouw organisatie lang profijt heeft van de nieuw geworven medewerker, ondersteunt Vlotte Tantes Exclusive bij een goed ‘onboarding proces’; het ‘Vlotte Starttraject’. Het Vlotte Starttraject zorgt ervoor dat jouw organisatie en nieuwe medewerker begeleid worden tijdens de eerste 3 maanden van het dienstverband, wat de kans groter maakt op een succesvolle en duurzame samenwerking.

Met onze persoonlijke aanpak en ook voor kwaliteit is Vlotte Tantes Exclusive een betrouwbare partner voor zowel directieleden als directieondersteuner. We geloven in langdurige relaties en streven ernaar om een duurzame samenwerking op te bouwen, waarbij we continue ondersteuning bieden aan zowel klanten als kandidaten.

Als je op zoek bent naar een directieondersteuner die de perfecte aanvulling vormt op jullie team, ben je bij Vlotte Tantes Exclusive aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw organisatie kunnen voorzien van de juiste ondersteuning op het hoogste niveau.

Kies ook voor de beste match!

Neem contact op