Vlotte Tantes

Vlotte Tantes gaat hard, heel hard! Om deze enorme groei bij te benen zijn wij op zoek naar regionale partners die als zelfstandig ondernemer willen meebouwen aan deze succesformule.

Inmiddels zijn er 9 partners door het land heen aangesloten binnen de Vlotte Tantes coöperatie.

De kern van ons succes ligt in het bij elkaar brengen van onze Vlotte Tantes en regionale bedrijven. Binnen de groeistrategie van Vlotte Tantes geloven wij sterk in regionaal ondernemerschap. Daarnaast weten steeds meer landelijke organisaties Vlotte Tantes te vinden voor hun lokale werving.

Wij geloven ook heel erg in samenwerken en hebben gekozen voor een organisatiemodel waar ondernemers de kans krijgen het maximale uit zichzelf en hun netwerk te halen. Binnen de coöperatie word je voor een groot deel gefaciliteerd. Denk hierbij aan de financiële administratie, website, recruitmentsysteem, verzekeringen, contracten, marketing, centrale inkoop, etc. Wij willen dat onze partners vooral gelukkig zijn met wat ze doen en alle vrijheid krijgen om optimaal bij te dragen aan individueel en gezamenlijk succes.

Je krijgt de kans om volledig zelfstandig te ondernemen hoe, wanneer en waar je wilt maar waar je ook kunt sparren en successen kunt delen met andere partners en waar je meebeslist over de toekomst van Vlotte Tantes.

Wij zijn op zoek naar gedreven, enthousiaste (sales)professionals met passie voor recruitment en een goed en actief netwerk binnen de regio en die zich als zelfstandige willen aansluiten bij Vlotte Tantes.

Spreekt onze filosofie je aan en wil je deel uitmaken van dit succes?

Bekijk dan vooral ons partnerprofiel

Partner profiel

Zo werken wij bij Vlotte Tantes

hoe-vlot-wil-je-ze-hebben

Hoe vlot wil je ze hebben

office-manager-binnen-een-week

Office manager binnen een week

nathalie

Nathalie

Samenwerken in een coöperatie

Samenwerken in een coöperatie

partner-worden-bij-vlotte-tantes

Partner worden bij Vlotte Tantes