Vlotte Tantes gaat hard, heel hard! Om deze enorme groei bij te benen zijn wij op zoek naar lokale partners/Regio Managers die willen meebouwen aan deze succesformule.

De kern van ons succes ligt in het bij elkaar brengen van onze Vlotte Tantes en lokale bedrijven. De kandidaten in de functiecategorie├źn waarbinnen wij bemiddelen, geven in 90% van de gevallen de absolute voorkeur aan een leuke, uitdagende baan binnen hun eigen regio. Binnen de groeistrategie van Vlotte Tantes geloven wij dan ook sterk in lokaal ondernemerschap.

Wij geloven ook heel erg in samenwerken en streven naar een organisatiemodel waar ondernemers de kans krijgen het maximale uit zichzelf en hun netwerk te halen. Wij willen dat onze partners/Regio Managers vooral gelukkig zijn met wat ze doen en alle vrijheid krijgen om optimaal bij te dragen aan gezamenlijk succes.

Wij zijn op zoek naar gedreven, enthousiaste professionals met kennis van de lokale arbeidsmarkt en een goed en actief netwerk binnen de regio en die zich als zelfstandige willen aansluiten bij Vlotte Tantes.

Spreekt onze filosofie je aan en wil je deel uitmaken van dit succes?

Bekijk dan vooral ons partnerprofiel

Partner profiel

Zo werken wij bij Vlotte Tantes

hoe-vlot-wil-je-ze-hebben

Hoe vlot wil je ze hebben

office-manager-binnen-een-week

Office manager binnen een week

nathalie

Nathalie

6-tips-over-een-office-assistente

6 tips over een office assistent

partner-worden-bij-vlotte-tantes

Partner worden bij Vlotte Tantes