Vlotte Tantes

Nicolette Pouw:
“Bij mij is the sky the limit”

Nicolette Vlotte Tantes t Gooi

Vlotte Tante Nicolette Pouw (regio ’t Gooi en omstreken)

 Deze enthousiaste, zelfstandige, sportieve ‘matchmaker’ heeft als fashion ondernemer al aardig wat ervaring. Jarenlang verkocht ze beach wear in het buitenland. Het contact met mensen, die verbinding, luisteren naar wat hun beweegt, wie ze zijn… dat vindt Nicolette superleuk. Toen ze weer terug was in Nederland is ze begonnen als matchmaker in de liefde. Dus dát matchen zit bij haar wel goed.

Bijna 2 jaar geleden werd Nicolette associate partner bij Vlotte Tantes. Er was tijdens het eerste gesprek direct een klik. Ze kwam voor een vacature, maar ging de deur uit als associate. Wat trok haar zo aan? Nicolette: “Hun manier van communiceren, de gelijkwaardigheid en ik vind het concept van een coöperatie supermooi: je bent zelf verantwoordelijk, maar werkt ook veel samen.” Ze kan haar commerciële en matching skills en creativiteit helemaal kwijt in deze baan. Nicolette is een gevoelsmens. Ze doet dingen vanuit haar hart, maar wel met beide benen op de grond. Naast dat ze ‘down to earth’ is, heeft ze een open mind en luistert ze zonder oordeel naar meningen en wensen van anderen. En ze weet uit ervaring hoe moeilijk het is om goed personeel te krijgen. Haar lijfspreuk: “The sky is the limit” past goed bij haar. En zo kijkt ze ook naar recruitment. Niet in hokjes denken en verder kijken dan je neus lang is. Er is altijd wel iets mogelijk.

En wat vindt ze het werk leuk! Als snelle leerling pakt ze het werk in de regio ’t Gooi en omstreken snel op. Een matchmaker in hart en nieren. Ze onderneemt veel om leuke kandidaten te strikken en klanten aan de haak te slaan. Opdrachtgevers weten haar al snel te vinden. Nicolette: Met enthousiasme, inleving en doorzettingsvermogen kom je al een heel eind.

Eén van haar eerste kandidaten plaatste ze binnen een week. Ze zei tegen haar kandidaat: “ik ga voor jou iets vinden”. En niet geheel toevallig kwam ze erachter dat een bedrijf in de buurt een officemanager zocht. Tadaa, de deal was snel bezegeld.

Onlangs kreeg ze een andere vacature, maar ze moest er eerst naartoe. Nicolette: “Ik moet mensen zien, bij ze langsgaan. Even de sfeer proeven en goed doorvragen om erachter te komen waar ze écht naar op zoek zijn. Het is toch altijd anders dan op papier.” Ze paste daarna de vacaturetekst aan en vroeg aan collega-partners of zij iemand wisten die perfect bij de functie paste.

Dat is het mooie aan Vlotte Tantes en Vlotte Babbels. Ze doen het samen.

Zo werken wij bij Vlotte Tantes

hoe-vlot-wil-je-ze-hebben

Hoe vlot wil je ze hebben

office-manager-binnen-een-week

Office manager binnen een week

nathalie

Nathalie

Samenwerken in een coöperatie

Samenwerken in een coöperatie

partner-worden-bij-vlotte-tantes

Partner worden bij Vlotte Tantes