Vlotte Tantes

MIREILLE DIKS:“Het lijkt soms een mission impossible, maar als het lukt, geeft me dat zoveel energie en motivatie”

Met heel wat ervaring in de pocket als reisagent in het buitenland tot aan teamleider van een secretariaat, gooide ze begin vorig jaar het roer om. Ze werd ondernemer! Want heel toevallig, of misschien ook niet, viel haar oog een tijdje daarvoor op een oproep van Vlotte Tantes. Ze zochten partners. Ook in de regio Utrecht. En dát paste perfect, want 6 jaar geleden verruilden zij en haar man het oosten van het land voor het pittoreske Vleuten.

Nu, ruim een jaar later, is het nog steeds een interessante ontdekkingsreis. Zo zegt Mireille: “Deze wereld is nieuw voor mij. Elke dag leer ik weer.” Dat ze haar eigen ‘toko’ heeft en het op haar eigen manier kan doen, maakt het extra leuk. De successen heb je aan jezelf te danken en als iets niet lukt, moet je hand in eigen boezem steken. Maar echt alleen is ze niet, want andere partners voelen als collega’s. Het contact is heel fijn en waar nodig helpen ze elkaar uit de brand.

Waarom Vlotte Tantes? “De naam alleen al roept een positief gevoel op. In gesprekken is het een ijsbreker. Kandidaten zeggen regelmatig: ik wil ook graag een Vlotte Tante worden”, zegt Mireille. Vanwege haar eigen ervaring op secretaressegebied is het makkelijk voor Mireille om mee te denken met de opdrachtgever. Ze kent haar klanten en kandidaten, er is regelmatig contact en ze kan snel schakelen. Want er is niks leukers dan zorgen voor dé perfecte match.

Een leuk voorbeeld wanneer Vlotte Tantes goed van pas komt: een teamleider kwam bij Mireille op de lijn, omdat ze graag weer als ondersteuner wilde werken. Maar ze werd keer op keer afgewezen. De reden? Je bent overgekwalificeerd. Door de hulp van Mireille, die al een ingang had bij de opdrachtgever, kreeg deze kandidaat wél de kans voor een gesprek. En tadáá, ze werd aangenomen.

Mireille: “Dat is ook het mooie van het vak. Het lijkt soms een mission impossible, maar als het dan lukt dan geeft me dat heel veel energie en motivatie.”

Haar ambitie? Vaker mannen bemiddelen als VA of PA. Want ook al doet de naam anders vermoeden, Vlotte Tantes is voor iedereen die een échte, ondersteunende office held is! Dus vlotte vent of regelneef; kom maar op!

Zo werken wij bij Vlotte Tantes

hoe-vlot-wil-je-ze-hebben

Hoe vlot wil je ze hebben

office-manager-binnen-een-week

Office manager binnen een week

nathalie

Nathalie

Samenwerken in een coöperatie

Samenwerken in een coöperatie

partner-worden-bij-vlotte-tantes

Partner worden bij Vlotte Tantes