Vlotte Tantes

Pauline Olde Scholtenhuis:
“Het draait om mensen en oprechte interesse. Juist dat past bij mij”

De allereerste partner bij Vlotte Tantes, dat is Pauline! Geboren en getogen in Oldenzaal bestiert zij een groot werkgebied: Twente, Achterhoek, Deventer en af en toe pakt ze vragen op uit andere provincies.

Pauline is een echte doener en werkte meer dan 20 jaar in verschillende functies bij Timing Uitzendteam. Het recruitment-jasje zit haar als gegoten, maar op een gegeven moment begon het kriebelen. Blijf ik in loondienst? Ze besloot om te stoppen en zich te oriënteren op het ondernemerschap. Toeval bestaat niet, want een oproep van Vlotte Tantes dat ze partners zochten trok haar aandacht. De toon, het logo, de naam spraken haar aan. Direct dacht ze: dat is leuk!

Ze belde en er vielen geen stiltes: het klikte meteen. Met gezonde spanning en vol vertrouwen ging ze als kersverse partner aan de slag in Oost-Nederland. Een toen nog onbekend terrein voor Vlotte Tantes en Pauline had er zin in om het op eigen manier aan te pakken. Ze liet van zich horen op social media, benaderde mensen uit haar netwerk en ging actief op zoek naar kandidaten & klanten. Het duurde niet lang of de eerste vacature werd bij haar neergelegd. Yes! “Ik werk meer, maar het voelt als minder. Je deelt je tijd anders in, er is veel meer een gevoel van balans. Soms zijn er veel vacatures, maar alle partners helpen elkaar”, vertelt Pauline.

Waar is ze goed in? Het recruitmentvak gaat haar heel natuurlijk af. Vanuit ervaring en enthousiasme vertelt ze graag over haar werk. Ze belooft niets wat ze niet waar kan maken, maar doet alles voor die ‘perfect match’. Pauline: “Ik wil zó graag dat de klant wordt geholpen.”

Het gaat lekker met Vlotte Tantes in Oost-Nederland. Pauline kan naast nieuwe vacatures ook rekenen op terugkerende tevreden klanten. Dat vertrouwen is wederzijds. Ze bemiddelt ook mensen die niet actief zoeken, maar wel nieuwsgierig zijn. Ze spreekt structureel met kandidaten en als ze een verzoek krijgt, is een match in haar hoofd al snel gemaakt. Zo werd een vacature voor een ondersteunende Vlotte Tante tijdelijk ingevuld door een zzp’ er. Pauline: “Uiteindelijk ging ze toch in loondienst, want ze had het er enorm naar haar zin. Daar word ik echt blij van.”

Zo werken wij bij Vlotte Tantes

hoe-vlot-wil-je-ze-hebben

Hoe vlot wil je ze hebben

office-manager-binnen-een-week

Office manager binnen een week

nathalie

Nathalie

Samenwerken in een coöperatie

Samenwerken in een coöperatie

partner-worden-bij-vlotte-tantes

Partner worden bij Vlotte Tantes