Vlotte Tantes

DANIELLE SLUIJTER: “We hebben zo’n leuke groep partners. Daar ben ik best een beetje trots op.’

Haar carrière startte bij een bekende krant waar ze eerst afstudeerde en vervolgens bleef hangen. Er volgden verschillende functies. Ze dook in de wereld van advertentiemarketing, lezersmarketing en ging als marketingmanager aan de slag bij diverse tijdschriften en vervolgens bij Sky Radio. Een superleuke tijd. Doordat ze zelf steeds ‘ontzorgd’ werd, realiseerde ze zich wat voor cruciale rol office professionals in een organisatie hebben. Dat heeft toch elke afdeling, team, manager, leider nodig?

Ze bleef in de media/entertainmentbranche en kwam terecht in de arbeidsbemiddeling: een duobaan wat op dat moment perfect uitkwam in combinatie met haar jonge gezin. Inmiddels kende ze veel mensen uit de branche en dat was in deze functie natuurlijk ideaal. Ze kwam Rocco Splinter tegen die ze van ‘vroeger’ kende en al pratende kwamen ze op het briljante idee: zullen we samen een label starten? Máár, dan wel anders dan anders. Met een totaal andere uitstraling en tone of voice. En zo ontstond Vlotte Tantes: hét bemiddelingsbureau voor office professionals.

Daniëlle: ‘Het was een ongelooflijk fijne en energieke start met veel positiviteit.’ Ze had regelmatig contact met haar uitgebreide netwerk, haar oren en ogen stonden wijd open en haar telefoon steeds op stand-by. Met genoeg kapers op de kust moet je er op tijd bij zijn. Inmiddels staan ze in ‘hun’ gebied Zaanstreek/Groot-Amsterdam goed bekend. ‘Niks mooier dan een goede match maken!’

De aanvragen stroomden dus lekker binnen, maar kwamen ook uit de rest van het land. Hoe gaan we dat doen? Zo ontstond het idee om van Vlotte Tantes een coöperatie met zelfstandige partners in verschillende regio’s te maken. Omdat er via Vlotte Tantes ook regelmatig aanvragen binnenkwamen voor marketing- en salesfuncties besloten ze vorig jaar nog een label aan de coöperatie toe te voegen: Vlotte Babbels.

Daniëlle: ‘Wij hebben deze labels neergezet en bieden andere ondernemers de mogelijkheid om volledig gefaciliteerd een eigen bureau te starten onder onze labels. Met elkaar maken we de labels sterker. Het is inmiddels zo’n leuke, stabiele, enthousiaste groep. En we blijven innoveren en groeien. Daar ben ik heel trots op.’ Dat is ook wel haar motto: zolang het leuk is wat je doet en je er nog steeds gelukkig van wordt, dan is het goed. Als het even tegenzit, kan iedereen bij Danielle terecht. Met haar openheid en humor kan ze problemen klein en minder beladen maken en je weer motiveren om met plezier verder te gaan.

Wat zijn de toekomstplannen? Met alle partners Vlotte Tantes en Babbels verder ontwikkelen. Dat moet lukken, want er is zo veel kennis en ervaring aan boord. Maar ook meebewegen in de recruitmentmarkt en Nederland verder ‘veroveren’.

Zo werken wij bij Vlotte Tantes

hoe-vlot-wil-je-ze-hebben

Hoe vlot wil je ze hebben

office-manager-binnen-een-week

Office manager binnen een week

nathalie

Nathalie

Samenwerken in een coöperatie

Samenwerken in een coöperatie

partner-worden-bij-vlotte-tantes

Partner worden bij Vlotte Tantes