Vlotte Tantes

Office assistent

< 24 uur
De Bilt
Nieuw

Eén van de werknemers van mijn opdrachtgever gaat in juni met zwangerschapsverlof. Om de werkzaamheden in te vullen tijdens haar afwezigheid én omdat ze het team daarna willen uitbreiden, zijn ze op zoek naar een nieuwe collega voor het office management voor een periode van in elk geval 5 maanden. Klikt dat én voel je je thuis in deze organisatie dan kan de samenwerking omgezet worden in één voor onbepaalde tijd! Klinkt interessant toch?

In de functie van office assistente ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van in facilitaire, organisatorische en secretariële zin. Daarnaast zorg je voor ondersteuning op de gebieden financieel, HRM, ICT en marketingcommunicatie. De focus van de werkzaamheden ligt op de secretariële en facilitaire ondersteuning. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar tips & tricks om het werk efficiënter te doen en vinden we het fijn als iemand met ons meedenkt

Mijn opdrachtgever is een groot adviesbureau en houdt zich bezig met de financiële kant van een gebiedsontwikkeling, herstructureringsgebied. Ze werken veel samen met gemeentes, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars. Ze zijn specialisten op hun gebied; van de eerste projectberekeningen tot verantwoording en control op concernniveau. De locatie is goed te bereiken met openbaar vervoer en er zijn parkeerplaatsen nabij het kantoor.

Ben je representatief, zelfstandig, flexibel en proactief? Heb je al een aantal jaar werkervaring? Beschik jij over goede kennis van MS Office? Heb je (bij voorkeur) al enige ervaring met AFAS Profit? Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift? Ben je half juni voor 24 uur per week beschikbaar? En wil je aan de slag in een jonge, dynamische organisatie met betrokken en gezellige collega’s?

Solliciteer dan zo spoedig mogelijk!

Binnen de organisatie zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden. De begintijden zijn flexibel, het heeft de voorkeur dat je 3 dagen op kantoor bent, welke dagen dit gaan worden is grotendeels aan jou. Naast een leuke groep collega's, een informele sfeer, de gezamenlijke lunch, het jaarlijks uitje, het kerstdiner met partner ontvang je een goed salaris, een telefoonabonnement, vakantiegeld, wordt pensioen geregeld en kennen ze een bonusregeling. Wacht niet en meld je bij mij.

 

Jouw consultant

Mireille Diks
mireille@vlottetantes.nl

Zo werken wij bij Vlotte Tantes

hoe-vlot-wil-je-ze-hebben

Hoe vlot wil je ze hebben

office-manager-binnen-een-week

Office manager binnen een week

nathalie

Nathalie

Samenwerken in een coöperatie

Samenwerken in een coöperatie

partner-worden-bij-vlotte-tantes

Partner worden bij Vlotte Tantes